top of page

Магальський ліцей імені Григорія Нандріша

  • Фото автораКукуляк Анжела Георгіївна, вчителька обр. мист.

Тиждень образотворчого мистецтва «Барви осені»

Хай надалі надихає дітей мистецтво,

А палітра хай натхнення надає,

Ми бажаємо вам віри у прекрасне,

Бо воно тепло і радість всім несе.

Відповідно до плану роботи Магальської ЗОШ І-ІІІ ст. з 01 по 11 жовтня в школі провівся тиждень образотворчого мистецтва.

Мета тижня – залучення учнів до найвищих досягнень світового мистецтва і культури, виховання загальнолюдських цінностей, духовності та підтримки творчо обдарованої молоді.

Заняття образотворчим мистецтвом збагачує учнів естетикою, несе їм радість, отож і намагаємось у школі (і на уроках і в позаурочний час) виявити природні задатки, обдарування дитини, стимулювати творчу діяльність, поступово ускладнювати навики уміннями і навичками.

В рамках предметного тижня образотворчого мистецтва «Барви осені» пройшла розвиваюча гра «Поясни значення слів» у 6 класі.

З вівторка 01 по 04 жовтня була проведена виставка художньої літератури та інформаційна виставка «Цікаве мистецтво», на якій учні мали змогу ознайомитись з цікавими книжками, різними методами нетрадиційного малювання різними матеріалами (кавою, кнопками, вином, брудом та ін.)

Також на протязі тижня для здруження учнів був проведений цікавий флеш-моб «Ми квіти життя». Такий захід покликаний допомогти дітям виразити себе у малюнку – намалювати квіти долонями. Учні 5-11 класу та вчителі із задоволеням малювали, вкладаючи в малюнок частиночку себе.

09 жовтня був проведений майстер клас «Ми квіти життя- майбутнє України». Цей захід перетворив кабінет образотворчого мистецтва на справжню майстерню. Учні 5-11 класів із задоволенням виробляли різні квіти з паперу що символізують нашу славну Україну.

10 жовтня була оформлена виставка фотографій випускників Магальської ЗОШ, які обрали професію художника.

11 жовтня на базі 5-7 класів була оформлена виставка малюнків «Барви осені».

Того ж дня 11 жовтня у 5-б класі був проведений відкритий урок «Чарівний метелик»(штампуванням картоплиною), на якому учні ознайомились з нетрадиційної технікою виконання малюнка.

Протягом тижня була проведена персональна виставка Крістіни Кожукарь –учениці 6-Б класу

Цей тиждень образотворчого мистецтва був дуже насичений та цікавий для дітей. Учні з натхненням брали участь у всіх конкурсах та виставили свої малюнки гідно і достойно.

bottom of page