top of page

Магальський ліцей імені Григорія Нандріша

  • Фото автораФедоряк-Буженіца Крістіна Дмитрівна, ЗДВР

Засідання МО класних керівників

29 січне відбулось засідання МО класних керівників на тему «Превентивне виховання учнів - пріоритетний напрямок». На засіданні були присутні класні керівники 5-11 класів, директор школи Гостюк М.Г, заступник директора з НВР Партіка А.П. та заступник директора з ВР Федоряк-Буженіца К.Д.. Під час засідання були розкритті наступні питання:

  • Про стан, систему та заходи роботи школи щодо профілактики злочинності та правопорушень (звіт класних керівників про порушення правил поведінки учнями та їх профілактику);

  • Методичну доповідь на тему: «Розвиток особистісного та професійного самовизначення старших школярів»;

  • Класний керівник його сьогодення і можливе майбутнє;

  • Особливості й тематика батьківських зборів у 5-му класі;

Всі учасники методичного об’єднання мали змогу поспостерігати за роботою класного керівника 8-А класу Дамян А.М.. Пані Аліна підготувала виховну справу на тему: «Моя майбутня професія».Тема була досить актуальною, враховуючи вікові психологічні особливості дітей. Зміст досить вдало був охарактеризований, логічно підібраний та послідовно проведений. Питання були підібрані вдало.

Наприкінці засідання всі учасники об’єдналися в колі ідей , де обговорили виховний захід та взяли участь в тренінгу «Профорієнтаційна робота з учнями» під керівництвом практичного психолога Комарницької Д.К.

bottom of page