top of page

Магальський ліцей імені Григорія Нандріша

  • Фото автораФедоряк-Буженіца Крістіна Дмитрівна, ЗДВР

1 вересня - День знань!

Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок — Нас закликає до навчання. Ми поспішаєм на урок, І знову йдемо в світ пізнання. Тут наші любі вчителі Нам формули життя виводять, І научають дисциплін Та безліч прикладів наводять.


Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом. 1 вересня у нашій школі традиційно пройшло свято «Першого дзвоника», який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового 2017-2018 навчального року.

Свято першого дзвоника – це хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів – першокласників. Для 62-х першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя , перший навчальний рік , перший дзвоник, перший урок , перша вчителька. Щирими посмішками зустріли першокласників вся шкільна родина та їхні перші вчительки Барвінська Крістіна Володимирівна та Тімчук Лілія Володимирівна які стануть для них поводирем на шляху до Країни Знань.


З привітальним словом виступив в.о. директора школи М.Г.Гостюк, який привітав всіх з початком навчального року та побажав всім учням, батькам та вчителям міцного здоров’я, успіхів у навчанні та наполегливості.

bottom of page